Kinderkraft Minky

 

Kinderkraft Minky është luhatëse për fëmijë nga brendi i njohur Kinderkraft, e cila mund të përdoret nga lindja deri në 9 kg. Minky posedon 8 melodi të ndryshme dhe 3 lloje të luhatjes, të cilat e bëjnë beben tuaj të ketë gjumë të shpejtë dhe të qetë. Kinderkraft Minky mund të përdoret me rrymë dhe me bateri, ju gjithashtu mund të caktoni kohën për sa minuta të luhatet.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Minky”

Your email address will not be published. Required fields are marked *