Kinderkraft UNIMO Forest 5-1

Luhatësja Unimo është prodhim nga brendi i njohur evropian, Kinderkraft.⠀
Kinderkraft Unimo ka funksione të ndryshme, mund të përdoret si shtrat statik për fëmijen, dhe si luhatëse. Luhatësja Unimo gjithashtu mund të kthehet lehtësisht në ulëse për fëmijën, e cila mund të bëhet statike dhe lëvizëse.⠀
Kinderkraft Unimo palohet lehtë dhe përbëhet nga:⠀
– Materiali antibakterial,⠀
– Rripat për sigurinë e fëmijës,⠀
– Rrjetë kundër insekteve,⠀
– Varësen me lodra etj.⠀

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft UNIMO Forest 5-1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *