About Us

Mimmo është kompani e specializuar për karroca dhe produkte tjera për fëmijë.

Mimmo është kompani e specializuar për karroca dhe produkte tjera për fëmijë.

N ë menyrë që femijët tuaj të kene mundesinë që të rriten me produktet më cilësore, Mimmo Baby Shop ka sjellë brendet më inovative botërore, në tregun e Kosovës.
Baby Shop Mimmo është përfaqësues ekskluziv për Kosovë, për brendet e njohura botërore si: BEBETTO, JUNAMA, KUNERT, TAKO, KINDERKRAFT, BEXA, dhe shume brend tjera.
Qëllimi jonë është që t’i mundësojmë prindërve t’i rrisin fëmijët e tyre me prdukte të cilat i plotësojnë standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë, që janë atraktive dhe kanë çmime të volitshme.

Follow Us on Instagram @mimmo_babyshop

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.