Kinderkraft Mimi

Karrige lëkundëse MIMI – I përshtatshëm nga lindja deri në 9kg, Mimi nga Kinderkraft do të ndihmojë të qetësojë fëmijën tuaj në pak minuta.
Siguri, rehati dhe elegancë në një!

Përparësitë kryesore:

-I përshtatshëm që nga lindja
-Mbështetëse e rregullueshme me 3 faza
-Bar lodrash me 2 lodra
-Paloset lehtë – ideale për udhëtime
-Pesha 2kg

Mbështetësja e shpinës mund të rregullohet lehtësisht me mbështetësen e saj të rregullueshme me 3 faza duke ju lejuar të gjeni pozicionin perfekt për fëmijën tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Mimi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *