Kinderkraft Lovi

Lovi është prodhim nga brendi i njohur evropian, Kinderkraft.⠀
Kinderkraft Lovi ka funksione të ndryshme, mund të përdoret si shtrat statik për fëmijen, dhe si shtrat luhatës.
Kinderkraft Lovi palohet lehtë dhe përbëhet nga:⠀
– Materiali antibakterial,⠀
– Rrjetë kundër insekteve,⠀
– Çantën për transport,
– Varësen me lodra etj.⠀

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Lovi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *