Kinderkraft Lumi

Kinderkraft Lumi është luhatëse me disa funksione:
Luhatja nga njëra anë në tjetrën imiton lëvizjen natyrale të bebes në barkun e nënës, kjo luhatje e bënë fëmijën të ndihet i sigurtë dhe do ta ketë më lehtë për të fjetur.
Kinderkraft Lumi ka 5 shpejtësi të ndryshme të luhatjes, 12 melodi të ndryshme dhe kohëmatës që ndihmon të caktohet luhatja për 8, 15 dhe 30 minuta.

Materiali lehtësisht i pastrueshëm,
Rripat për siguri të bebes,
Mbushet me bateri dhe rrymë.
Peshon vetëm: 3.1 kg
Përdoret nga lindja deri në 9 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Lumi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *