Kinderkraft Finio

Kinderkraft FINIO

Luhatësja Finio nga brendi i njohur Kinderkraft mund të përdoret nga lindja e fëmijës deri në 9kg.
Materiali prej pambuku dhe këmbët nga druri që lëkunden, bëjnë që fëmija juaj të relaksohet dhe të ndjehet rehat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Finio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *