Kinderkraft Felio

Kinderkraft FELIO

Felio është luhatëse për fëmijë nga brendi i njohur Kinderkraft, e cila mund të përdoret nga lindja deri në 18 kg. Felio posedon 3 melodi të ndryshme dhe 3 lloje të vibrimit, të cilat e bëjnë beben tuaj të ketë gjumë të shpejtë dhe të qetë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Felio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *