Kinderkraft Flo

Kinderkraft Flo është luhatëse për fëmijë nga brendi i njohur Kinderkraft, e cila mund të përdoret nga lindja deri në 9 kg. Flo posedon 8 melodi të ndryshme të cilat e bëjnë beben tuaj të ketë gjumë të shpejtë dhe të qetë.

Kinderkraft Flo mund të përdoret me rrymë dhe me bateri, ju gjithashtu mund të caktoni kohën për sa minuta të luhatet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Flo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *