Punishte Druri

Një lodër që zhvillon kreativitetin, imagjinatën, të menduarit logjik dhe aftësitë manuale
Zhvillon shumë mirë koordinimin sy-dorë
Çdo fëmijë pëlqen të imitojë sjelljen e të rriturve. Të luash me mjete të vërteta nuk është ndoshta ideja më e mirë, kështu që një alternativë mund të jetë një punishte druri nga ECOTOYS.
Të gjitha mjetet dhe aksesorët janë prej druri, të mbuluara me bojëra të sigurta dhe pa tehe të mprehta dhe të rrezikshme.
-Për fëmijët nga 3 vjeç
-Strukturë prej druri, e sigurt për fëmijët
-Tabela me shkumës
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Punishte Druri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *