Kuzhinë Druri ( me dritë dhe muzikë )

Kuzhina e lodrave është vendi perfekt për të zhvilluar kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijës, ndërkohë që ofron shumë argëtim për të gjithë
-Për fëmijët mbi 3 vjeç
-Ndërtim i qëndrueshëm, i fortë
-Tingulli i gatimit
-Dritat LED – imitojnë një djegës të nxehtë
-Aspiratori dhe mikrovala lëshojnë tinguj të pajisjes duke punuar
-Doreza rrotulluese, “klikuese”.
-Furrë e hapur, mikrovalë
Në tavolinën e kuzhinës ka dy ndezës të ndriçuar me dioda LED dhe dëgjohet gjithashtu zhurma e ujit të vluar.
Gjithçka është si në një kuzhinë të vërtetë.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuzhinë Druri ( me dritë dhe muzikë )”

Your email address will not be published. Required fields are marked *