Kuzhinë Druri

-Për fëmijët mbi 3 vjeç
-E përkryer për një kuzhinier të vogël
-Doreza që lëshojnë një tingull klikim
-Siguria e konfirmuar me certifikata
-Deri në 16 enë kuzhine në komplet
Fëmijët i duan lodrat që i bëjnë të ndihen si të rritur duke kryer detyrat e tyre të përditshme. Pa dyshim, kjo formë loje ka një ndikim pozitiv në zhvillimin e fëmijës dhe zhvillon imagjinatën dhe aftësitë manuale.
Ngjyrat e bukura dhe ruajtja e shumë detajeve të kuzhinës e bëjnë atë të duket e mrekullueshme në dhomën e fëmijëve dhe dhomën e ndenjes.
Të gjithë elementët janë prej druri dhe të mbuluar me bojë të sigurt për fëmijët.
Çdo aksesor e ka vendin e tij në kuzhinë. Një sirtar i tërhequr dhe një kabinet i madh hapës do të vendosin lehtësisht të gjitha enët e kuzhinës.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuzhinë Druri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *