Punishte Druri

Një lodër që zhvillon imagjinatën, të menduarit logjik dhe aftësitë manuale
Zhvillon shumë mirë koordinimin sy-dorë
Çdo fëmijë pëlqen të imitojë sjelljen e të rriturve. Të luash me mjete të vërteta nuk është ndoshta ideja më e mirë, kështu që një alternativë mund të jetë një punishte druri nga ECOTOYS
Për fëmijët nga 3 vjeç
Të gjitha mjetet dhe aksesorët janë prej druri, të mbuluara me bojëra të sigurta dhe pa tehe të mprehta dhe të rrezikshme.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Punishte Druri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *