Kinderkraft Tove

Biçikleta balancuese TOVE dallohet për dizajnin e saj unik, materiale të qëndrueshme por të lehta dhe peshë të ulët: vetëm 2 kg.
I përshtatshëm për fëmijë nga 18 muaj deri në 25 kg.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Tove”

Your email address will not be published. Required fields are marked *