Kinderkraft Minibi

Kinderkraft Minibi
Bicikleta Minibi është prodhim nga brendi i njohur evropian Kinderkraft. ⠀
Kinderkraft Minibi është bicikletë e lehtë dhe me stil e cila e bën të mësuarit e ngasjës, të lehtë dhe argëtues. Mëson fëmijën të ruajë ekuilibrin dhe të gjykoj distancën. ⠀
Bicikleta mund të përdoret për fëmijë nga 12 muaj deri në 15 kg
Dimensionet: 50×27 cm
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Minibi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *