Kinderkraft Halley

Kinderkraft Scooter HALLEY Biçikletë 2-në-1. Kjo është një biçikletë dhe një skuter me tre rrota në një produkt. Sedilja mund të ngrihet ose ulet lehtësisht dhe mund të paloset paralelisht me timonin. Kjo ju lejon të transformoni shpejt HALLEY nga një biçikletë ekuilibri në një skuter me tre rrota dhe anasjelltas.

HALLEY peshon vetëm 3 kilogramë, kështu që mbajtja e tij do të jetë e lehtë për prindërit. Kjo biçikletë bilanci është projektuar për fëmijë nga 1 vjeç deri në 20 kg. Skuteri, nga 2 vjeç deri në 50 kg

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Halley”

Your email address will not be published. Required fields are marked *