Kinderkraft 4TRIKE

4TRIKE është një biçikletë me tri rrota me pedale, e cila pas ndryshimit të funksionit është edhe një biçikletë shtytëse dhe një biçikletë minibalance!
Ai do ta ndihmojë fëmijën tuaj të përmirësojë aftësitë motorike, të ruajë ekuilibrin dhe ta inkurajojë atë të fillojë aktivitetet e tij të para.
Triçikleta e palosshme 3 në 1: për fëmijë nga 12 muaj deri në 25 kg.
Pesha: 4,2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft 4TRIKE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *