Kinderkraft Runner- Balance Bike

Category:

Bicikleta Runner  është prodhim i brendit të njohur evropian, KINDERKRAFT

RUNNER  është bicikletë e lehtë dhe me stil e cila e bën të mësuarit e ngasjës, të lehtë dhe argëtues. Mëson fëmijën të ruajë ekuilibrin dhe të gjykoj distancën.

Peshon : 3.4 kg
Dimensionet : 82x38x37 cm
Mund të përdoret deri në 30 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Runner- Balance Bike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *