Kinderkraft Cutie

Kinderkraft Cutie ⠀

Bicikleta Cutie është prodhim nga brendi i njohur evropian Kinderkraft. ⠀

Kinderkraft Cutie është bicikletë e lehtë dhe me stil e cila e bën të mësuarit e ngasjës, të lehtë dhe argëtues. Mëson fëmijën të ruajë ekuilibrin dhe të gjykoj distancën. ⠀

Bicikleta mund të përdoret për fëmijë nga 12 muaj deri në 25 kg dhe peshon vetëm 1.8 kg.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Cutie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *