Kinderkraft Neste Up

Portobebja NESTE UP

Ka 5 nivele të lartësisë dhe është lehtësisht e transportueshme. Peshon vetëm 9 KG dhe është e përbërë 100% nga pambuku. Ajo lidhet me shtratin e prindërve ndërsa rrjeta lëvizëse e mundëson shikimin dhe kontaktin e drejtëpërdrejt me fëmijën. Portobebja NESTE ia mundëson prindit që ta ketë fëmijën afër çdo moment.

Portoboeja NESTE – Zgjedhja ideale për fëmijën tuaj, për shtëpi dhe udhëtime.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Neste Up”

Your email address will not be published. Required fields are marked *