Kinderkraft Sofi

Kinderkraft Sofi – Shtrat portativ⠀

Shtrati portativ SOFI përbëhet nga materiale ekologjike dhe ka 4 funksione:⠀

1. Shtrat statik për bebe,⠀
2. Shtrat lëkundës,⠀
3. Shtrat portativ për udhëtime dhe⠀
4. Kënd lojrash.⠀

Shtrati SOFI mund të përdoret nga lindja e bebës deri në moshën tri vjeçare. Shtrati SOFI palohet lehtë dhe peshon vetëm 8.7 kg .⠀

Shtrati SOFI – Shtrati i fëmijës tuaj.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Sofi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *