Kinderkraft Aston

Categories: ,
Tricikleta Aston nga brendi i njohur Kinderkraft ka këto funksione
– Mund të përdoret për fëmijë nga 9 muaj deri në 5 vite,
– Ofron komoditet dhe siguri të lartë,
– Palohet lehtësisht,
– Peshon vetëm 9.5 kg,
– Mund ta frenohet nga prinderit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Aston”

Your email address will not be published. Required fields are marked *