Bebetto Magnum

Karrocë me 2 pjesë (seti 2 në 1)

Portobebja apo shtrati (0- deri 9 muaj)
Ulësja sportive apo karroca (9 muaj deri 3.5 vjeç)
Maksikoza është opsionale. Pra, seti i karrocës 2 në 1 mund të kompletohet edhe me maksikozë dhe të shndërohet në set 3 në 1.

Karroca Bebetto Magnum (seti 2 në 1) përbehet nga:

Portobeja apo shtrati i bebës,
Pjesa sportive/ulësja,
Mbulesa për dimër për secilën pjesë
Çanta për nënën,
Qesja kundër shiut,
Rrjeta kundër insekteve,
Gomat pneumatike,
Sistemi i dyfisht i amortizimit,
Sistemi kunder goditjeve spontane (anti-shock),
Materjale për mbrojte nga rrezet ultraviolet, etj.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Magnum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *