Bebetto Bresso Onyx

Bebetto Bresso Onyx 🇪🇺 (𝟐𝟒 𝐦𝐮𝐚𝐣 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐜𝐢𝐨𝐧)
Bebetto Bresso Onyx është një kombinim i dizajnit dhe inovacionit të fundit, për rehati për ju dhe fëmijën tuaj.⠀⠀
⠀⠀
Seti 3 në 1 i modelit Bebetto Bresso Onyx përbëhet nga:⠀⠀⠀⠀
👉Portobebja apo shtrati i bebës,⠀⠀
👉Pjesa sportive/ulësja,⠀⠀
👉Ulësja për veturë (maxicosa),⠀⠀
👉Kornizë lehtësisht e paluar,⠀⠀
👉Sistemet e absorbimit të goditjeve SAS dhe sistemin DMS,⠀⠀
👉Mbulesë për dimër për seciën pjesë,⠀⠀
👉Rrjetë kundër insekteve,⠀⠀
👉Qese kundër shiut,⠀⠀
👉Mbajtëse e shishës së bebës,⠀⠀
👉Çanta e nënës,⠀⠀
👉Çantë tjetër e mbyllur për blerje.
BRESSO MË E RE

Bresso ONYX është versioni më i fundit i karrocës 2-në-1, i cili ndërthur elegancën me dizajnin modern. Korniza e zezë, ngjyrat unike të lëmuara të tapicerisë dhe koshit të mbaruar me një profil alumini – falë gjithë kësaj, ky model tërheq vërtet vëmendjen. Bresso ONYX është një model i përshtatshëm, i rehatshëm dhe i dizajnuar duke pasur parasysh komoditetin më të lartë të përdorimit – dhe në të njëjtën kohë duket vërtet elegant.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Bresso Onyx”

Your email address will not be published. Required fields are marked *