LIVY & CALMEE karrige 4 ne 1

Kinderkraft prezanton LIVY 4 në 1! Një karrige unike që do të shoqërojë fëmijën tuaj që nga lindja deri në çdo fazë të jetës – ajo ka një kapacitet të ngarkesës deri në 110 kg! Ajo funksionon si një karrige e lartë, karrige për të ushqyer, karrige për fëmijët më të mëdhenj dhe një karrige për adoleshentët. Gjithashtu, një prind mund të ulet rehat mbi të dhe të marrë të voglin në prehër!

Linja e produkteve Kinderkraft Select – prodhim me cilësi të lartë dhe standardet më të larta të sigurisë.

Zgjidhje të zgjedhura për të gjitha sfidat e prindërimit.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIVY & CALMEE karrige 4 ne 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *