Kinderkraft Fini 2 në 1

KINDERKRAFT FINI 2 në 1 ka mundësinë e konvertimit nga ulëse e ushqimit në ulëse të zakonshme për bebën tuaj, e cila mund të përdoret deri në moshën 5 vjeçare.⠀⠀
⠀⠀
FINI 2 në 1 është ulëse e prodhuar për tregun evropian dhe si e tillë përmbush standardet më të larta të kualitetit dhe sigurisë.⠀⠀
⠀⠀
Fini 2 në 1 – Ulësja e fëmijës tuaj⠀
Category:
KINDERKRAFT FINI 2 në 1 ka mundësinë e konvertimit nga ulëse e ushqimit në ulëse të zakonshme për bebën tuaj, e cila mund të përdoret deri në moshën 5 vjeçare.⠀⠀
⠀⠀
FINI 2 në 1 është ulëse e prodhuar për tregun evropian dhe si e tillë përmbush standardet më të larta të kualitetit dhe sigurisë.⠀⠀
⠀⠀
Fini 2 në 1 – Ulësja e fëmijës tuaj⠀

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Fini 2 në 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *