Kunert Booster

Karroca Kunert Booster është e projektuar për dy fëmijë. Struktura e karrocës garanton siguri të plotë për pasagjerët më të rinjë, fëmijët tuaj. Karroca është shumë funksionale, palohet jashtëzakonisht lehtë dhe ka dizajn shumë atraktiv. Karroca Kunert Booster vjen në katër ngjyra të ndryshme dhe përbëhet nga:

2 Portobebe apo shtretër (0-9 muaj),
2 Ulese sportive (9 muaj deri në 3.5 vjeç),
2 Maksikoza,
Çanta e nënës,
Qeset kunër shiut dhe rrjetat kundër insekteve, etj
Karroca Kunert Booster është prodhim evropian dhe ka 2 vite garancion

Kunert Booster – Karroca e fëmijëve tuaj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kunert Booster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *