Bebetto 42 me kornizë ngjyrë të zëzë

Karroca Bebetto 42 është e projektuar për dy fëmijë. Struktura e karrocës e ndërtuar nga alumini, garanton siguri të plotë për pasagjerët më të rinjë, fëmijët tuaj. Karroca është shumë funksionale, palohet jashtëzakonisht lehtë dhe ka dizajn shumë atraktiv. Karroca Bebetto 42 vjen në katër ngjyra të ndryshme dhe përbëhet nga:

  • 2 Portobebe apo shtretër (0-9 muaj),
  • 2 Ulese sportive (9 muaj deri në 3.5 vjeç),
  • 2 Maksikoza (blerja e të cilave është opsionale),
  • Çanta e nënës,
  • Qeset kunër shiut dhe rrjetat kundër  insekteve, etj

Karroca Bebetto 42 është prodhim evropian dhe ka 2 vite garancion

Bebetto 42 – Karroca e fëmijëve tuaj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto 42 me kornizë ngjyrë të zëzë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *