Kinderkraft SmartPlay

Kinderkraft SmartPlay mund të përdoret për fëmijë nga 0+ muaj
Me setin e Kinderkraft Smartplay fëmija do të argëtohet dhe njëkohësisht do të zhvillojë aftësitë motorike, të stimulojë ndjenjen e të prekurit, shikuarit dhe dëgjuarit.

Seti përfshinë gjithashtu jastëkun e bebës, 20 topa në 4 ngjyra dhe 7 lodra të ndryshme.

Kinderkraft Smartplay ka 6 mure shumëngjyrëshe të cilat mund të ngrihen dhe të bashkohen që lodrat të mos i bien.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft SmartPlay”

Your email address will not be published. Required fields are marked *