Bebetto Tito

Karrocë me 2 pjesë (seti 2 në 1)

 1. Portobebja apo shtrati (0- deri 9 muaj)
 2. Ulësja sportive apo karroca (9 muaj deri 3.5 vjeç)

Maksikoza është opsionale. Pra, seti i karrocës 2 në 1 mund të kompletohet edhe me maksikozë dhe të shndërohet në set 3 në 1.

Karroca Bebetto Tito (seti 2 në 1) përbehet nga:

 • Portobeja apo shtrati i bebës,
 • Pjesa sportive/ulësja,
 • Mbulesa për dimër për secilën pjesë
 • Çanta për nënën,
 • Çanta për blerje dhe gjërat e bebës,
 • Qesja kundër shiut,
 • Rrjeta kundër insekteve,
 • Gomat pneumatike,
 • Sistemi i dyfisht i amortizimit,
 • Sistemi kunder goditjeve spontane (anti-shock),
 • Materjale për mbrojte nga rrezet ultraviolet, etj.
Category:

Karrocë me 2 pjesë

 1. Portobebja apo shtrati (0- deri 9 muaj)
 2. Ulësja sportive apo karroca (9 muaj deri 3.5 vjeç)

Maksikoza është opsionale. Pra, seti i karrocës mund të kompletohet edhe me maksikozë dhe të shndërohet në set 3 në 1.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Tito”

Your email address will not be published. Required fields are marked *