Junama Vegan

Karroca e fëmijëve Vegan është karrocë ideale për të gjitha stinët. E projektuar për të ofruar komoditetin maksimal për fëmijën tuaj, Junama Vegan ka pamje atraktive, është shumë funksionale dhe mbi të gjitha ofron siguri të plotë për më të vegjlit tuaj.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Seti 3-1 i karrocës Junama Vegan përbëhet nga:⠀⠀⠀
👉Portobebja apo shtrati i fëmijës (0-9 muaj),⠀⠀⠀
👉Ulësja sportive apo karroca (9 muaj-3.5 vjeç),⠀⠀⠀
👉Maxicosa (opsionale),⠀⠀⠀
👉Skeleti nga alumini lehtësisht i paluar,⠀⠀
👉Çanta e nënës,⠀⠀⠀
👉Çantë tjetër e mbyllur,⠀⠀⠀
👉Rrjeta kundër insekteve,⠀⠀⠀⠀
👉Qesja kundër shiut,⠀⠀⠀⠀
👉Mbajtese e shishes etj.⠀⠀⠀

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Junama Vegan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *