Kinderkraft Nubi 2

Kinderkraft Nubi 2 është karrocë 1-she e projektuar për të gjitha stinët dhe zgjidhje perfekte për udhëtime të gjata.
Disa nga karakteristikat e saj janë:⠀
-Përdoret deri në 22 kg⠀
-Mund të shtrihet pjesa e pasme ,⠀
-Material të lehtë për mirëmbajtje,⠀
-Mbajtësen e shishës,
-Çantë të hapur në pjesen e poshtme,⠀
-Lehtësisht e palueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Nubi 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *