Bebetto Nico Estilo

Karroca Nico Estilo eshte karroce unike nga brendi i mirenjohur evropian, Bebetto.

Karroca përbehet vetëm nga pjesa sportive apo ulësja. Karroca ka opsionin të paiset edhe me portobebe (shtratin e bebës) dhe të shndërohet në karrocë 2 në 1. Gjithashtu, karroca ka mundesinë që të kompletohet edhe me maksikozë dhe të shndërohet në setin 3 në 1.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Nico Estilo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *