Kinderkraft Easytwist Bird

Tricikleta Easytwist nga brendi i njohur Kinderkraft ka 5 funksione.

– Mund të përdoret për fëmijë nga 9 muaj deri në 5 vite,
– Ofron komoditet dhe siguri të lartë,
– Ka materialin që mbron fëmijën nga rrezet ultraviolete deri në 50 gradë,
– Ulësja e fëmijës rrotullohet 360 shkallë,
– Palohet lehtësisht,
– Peshon 10 kg,
– Përmbanë çantën për gjësende,
– Mund ta frenohet nga prinderit.

 

Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Easytwist Bird”

Your email address will not be published. Required fields are marked *