Kinderkraft Adoree

– Është projektuar për fëmijë nga 3 muaj deri në 20 kg.
– 3 mundësi lidhjeje (të përshtatura me moshën dhe peshën e foshnjës)
– 2 pozicione mbajtëse (në shpinë dhe në bark)
– Lahet në makinë

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Adoree”

Your email address will not be published. Required fields are marked *