Kinderkraft Milo

Kingur nga brendi i njour evropian Kinderkraft i cili është i punuar nga materiale antibakteriale, lehtësisht të pastrushme.

-Përdoret për fëmijë nga 3 muaj deri në 20kg.
-Mund të vendoset ne dy pozicione.
-Siguron rehatinë e fëmijës nga pozicioni i qafës dhe pjesa e këmbëve.
-Material te butë tek kraharori i prindërve.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Milo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *