Junama Fluo Line V2 01

Junama Fluo është karrocë ideale për të gjitha stinët. E projektuar për të ofruar komoditetin maksimal për fëmijën tuaj, Junama Fluo është e punuar nga materiali eko-lëkurë, ka pamje atraktive, është shumë funksionale dhe mbi të gjitha ofron siguri të plotë për më të vegjlit tuaj.⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀
Karroca Junama Fluo ka 3 pjesë dhe përbëhet nga: ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
👉 Portobebja apo shtrati (0-9 muaj),⠀⠀⠀⠀
👉 Ulësja sportive apo karroca (9muaj – 3.5 vjeç),⠀⠀⠀⠀
👉 Maksikoza (opsionale),⠀⠀⠀⠀
👉 Korniza nga alumini dhe e lehtë per tu palosur,⠀⠀⠀⠀
👉 Rrjetë kundër shiut dhe insekteve,⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Rrotat e mbushura me gell,⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Sistem i dyfisht i amortizimit,⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Sistemi i ventilimit,⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Frenim qëndror,⠀⠀⠀⠀
👉 Detaje të punuara nga eko-lekura,⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Materiale lëhtësisht te pastrushme,⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Garancion dy vite, etj.⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀
Junama Fluo – Karoca e fëmijës tuaj

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Junama Fluo Line V2 01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *