Junama Termo Line Tex

Junama Termo Line Tex
(24 muaj garancion)
Karroca e fëmijëve Termo Line Tex është një seri moderne dhe shumë-funksionale e prodhuar nga brendi Junama. E projektuar për të ofruar komoditetin maksimal për fëmijën tuaj, Junama Termo Line Tex ka pamje atraktive, është shumë funksionale dhe mbi të gjitha ofron siguri të plotë për më të vegjlit tuaj.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Seti 3-1 i karrocës Junama Termo Line Tex përbëhet nga:⠀⠀⠀
👉Portobebja apo shtrati i fëmijës (0-9 muaj),⠀⠀⠀
👉Ulësja sportive apo karroca (9 muaj-3.5 vjeç),⠀⠀⠀
👉Maxicosa (opsionale),⠀⠀⠀
👉Skeleti nga alumini lehtësisht i paluar,⠀⠀
👉Çanta e nënës,⠀⠀⠀
👉Çantë tjetër e mbyllur,⠀⠀⠀
👉Rrjeta kundër insekteve,⠀⠀⠀⠀
👉Qesja kundër shiut,⠀⠀⠀⠀
👉Mbajtese e shishes etj.⠀⠀⠀
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Junama Termo Line Tex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *