Bebetto Torino

Karroca Torino është një seri moderne dhe shumë-funksionale e prodhuar nga brendi i njohur Bebetto. Sistemi kundër goditjeve spontane (anti-shock), sistemi i amortizimit të dyfishtë, janë vetëm disa nga veçoritë e karrocës.⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Karroca Bebetto Torino ka 3 pjesë dhe përbëhet nga: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Portobebja apo shtrati (0-9 muaj),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ulësja sportive apo karroca (9muaj – 3.5 vjeç),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maksikoza (opsionale),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Korniza e lehtë per tu palosur,⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Rrjetë kundër shiut dhe insekteve,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sistem i dyfisht i amortizimit,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sistemi i ventilimit,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Frenim qëndror,⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Materiale lëhtësisht te pastrushme,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Garancion dy vite, etj.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Torino”

Your email address will not be published. Required fields are marked *