Bebetto Loren Premium Class Sand

Karroca Loren Sand është një seri moderne dhe shumë-funksionale e prodhuar nga brendi i njohur evropian Bebetto. Sistemi kundër goditjeve spontane (anti-shock), sistemi i amortizimit të dyfishtë, korniza lehtësisht e palushme, gomat pneumatike, janë vetëm disa nga veçoritë e karrocës.⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Karroca Bebetto Loren Sand ka 3 pjesë dhe përbëhet nga: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Portobebja apo shtrati (0-9 muaj),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Ulësja sportive apo karroca (9muaj – 3.5 vjeç),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Maksikoza (opsionale),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Korniza e lehtë per tu palosur,⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Rrjetë kundër shiut dhe insekteve,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Sistem i dyfisht i amortizimit,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Sistemi i ventilimit,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Frenim qëndror,⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Materiale lëhtësisht te pastrushme,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Garancion dy vite, etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Loren Premium Class Sand”

Your email address will not be published. Required fields are marked *