Mbulesa per shtrat 60 x 120 cm

Mbulesa për shtrat janë të përbëra nga materiali i pambukut dhe janë lehtësisht të pastrushme.

Mbulesat kanë 10 dizajne të ndryshme ndërsa dimensionet e tyre jane 120 x 60 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbulesa per shtrat 60 x 120 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *