Kunert Gold (saja për fëmijë)

Kunert Gold 🛷❄️✨
Ju prezantojmë modelin e sajave për fëmijë nga brendi evropian Kunert.
Kunert Gold mund të përdoret për fëmijë nga 0+, dhe lehtësisht kthehet edhe në sajë për fëmijë më të rritur.
Materiali i brendshëm nga leshi e bënë shumë komode dhe garanton ngrohtësi për fëmijën tuaj, duke mos lejuar të depërtojë të ftohtit e dimrit.
Saja ka 2 opsione të tërheqjes:
1. Përmes rripit tërheqës dhe
2. Dorezës shtytëse.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kunert Gold (saja për fëmijë)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *