Kinderkraft Nea

Category:
Karroca Nea është një seri moderne dhe shumë-funksionale e prodhuar nga brendi i njohur Kinderkraft. Sistemi i amortizimit të karrocës, korniza lehtësisht e palushme, gomat pneumatike, janë vetëm disa nga veçoritë e karrocës.⠀⠀
Kinderkraft Nea vjen ne setin 2 ne 1 i cili përbëhet nga:
-Portobebja (0-9muaj),⠀
-Pjesa sportive (9 muaj- 3.5 vjeç),⠀
-Korniza lehtësisht e paluar,⠀
-Mbulesë për dimër,⠀
-Qese kundër shiut etj.⠀

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Nea”

Your email address will not be published. Required fields are marked *