Kinderkraft Molly

Category:
Çantë shpine Kinderkraft Molly
Çantë shpine universale për prindërit që mund të ngjitet në karrocë.
Ka 14 xhepa, duke përfshirë një xhep termik, një xhep për rroba ose pelena të lagura dhe një xhep me akses të shpejtë (pa pasur nevojë të hapni ndarjen kryesore).
Çanta e shpinës mund të hapet dhe mbyllet me një dorë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Molly”

Your email address will not be published. Required fields are marked *