Kinderkraft Lunky

Lunky është prodhim nga brendi i njohur evropian, Kinderkraft.⠀
Shtrat 2-në-1
LUNKY është një shtrat praktik 2-në-1. Siguron rehati dhe siguri gjatë gjumit, dhe gjithashtu ju lejon të përshtatni lartësinë e bazës sipas moshës dhe aftësive të fëmijës suaj.
LUNKY ju mundëson gjithashtu të transformoni krevatin në një shtrat për fëmijët më të rritur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinderkraft Lunky”

Your email address will not be published. Required fields are marked *