Junama Saphire Duo

Karroca Junama Saphire Duo është model i projektuar për dy fëmijë, e prodhuar në EU🇪🇺. Karrocën Junama Saphire Duo e bënë të veçantë materiali nga eko-lëkura dhe ngjyrat e shumëllojshme që ju ofron, është shumë funksionale dhe mbi të gjitha ofron siguri të plotë për më të vegjlit tuaj.⠀⠀⠀⠀
Junama Saphire Duo për binjak vjen në setin 6 në 1 i cili përbëhet nga :⠀
👉Dy portobebe apo shtrata për fëmijë (0-9 muaj),⠀
👉Dy ulëse sportive (9 muaj- 3.5 vjeç),⠀
👉Dy ulëse lëvizëse apo maxicosa,⠀
👉Çanta e nënës,⠀
👉Qese kundër shiut,⠀
👉Rrjeta kundër insekteve,⠀
👉Mbulesa për secilen pjesë,
👉Mbajtëse të shishes,
👉Garancion 2 vite, etj.⠀

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Junama Saphire Duo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *