Junama Fluo Line V2 05

Category:
Karroca e fëmijëve Fluo Line është karrocë ideale për të gjitha stinët. E projektuar për të ofruar komoditetin maksimal për fëmijën tuaj, Junama Fluo Line ka pamje atraktive, është shumë funksionale dhe mbi të gjitha ofron siguri të plotë për më të vegjlit tuaj.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Seti 3-1 i karrocës Junama Fluo Line përbëhet nga:⠀⠀⠀
👉Portobebja apo shtrati i fëmijës (0-9 muaj),⠀⠀⠀
👉Ulësja sportive apo karroca (9 muaj-3.5 vjeç),⠀⠀⠀
👉Maxicosa (opsionale),⠀⠀⠀
👉Skeleti nga alumini lehtësisht i paluar,⠀⠀
👉Çanta e nënës,⠀⠀⠀
👉Çantë tjetër e mbyllur,⠀⠀⠀
👉Rrjeta kundër insekteve,⠀⠀⠀⠀
👉Qesja kundër shiut,⠀⠀⠀⠀
👉Mbajtese e shishes etj.⠀⠀⠀

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Junama Fluo Line V2 05”

Your email address will not be published. Required fields are marked *