Çadra

Category:

Çadra është 100% poliestër i ricikluar. Sistemi i sigurt i rrëshqitjes për hapjen dhe mbylljen e çadrës është projektuar veçanërisht për gishtat e vegjël.
Çadra ka një kornizë alumini të fortë, cilësore dhe të lehtë. Rripi i vogël me bisht kafshësh ju lejon të ruani me kujdes çadrën kur dielli shkëlqen.

Zgjidhni mikun tuaj të preferuar dhe përjetoni së bashku aventurat më të mahnitshme!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çadra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *