Kunert Mata

Category:
Kunert Mata  (𝟭𝟴 𝗺𝘂𝗮𝗷 𝗴𝗮𝗿𝗮𝗻𝗰𝗶𝗼𝗻)
Karroca Mata është një seri moderne dhe shumë-funksionale e prodhuar nga brendi i njohur Kunert. ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Karroca Kunert Mata ka 3 pjesë dhe përbëhet nga:
👉 Portobebja apo shtrati (0-9 muaj),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Ulësja sportive apo karroca (9muaj – 3.5 vjeç),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Maksikoza,⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Korniza e lehtë per tu palosur,⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Rrjetë kundër shiut dhe insekteve,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Sistem i dyfisht i amortizimit,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Sistemi i ventilimit,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Frenim qëndror,⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Materiale lëhtësisht te pastrushme,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Garancion, etj.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kunert Mata”

Your email address will not be published. Required fields are marked *