Junama S line (Duo)

Karroca Junama S Line ( Duo ) është e projektuar për dy fëmijë. Struktura e karrocës e ndërtuar nga alumini, garanton siguri të plotë për pasagjerët më të rinjë, fëmijët tuaj. Karroca është shumë funksionale, palohet jashtëzakonisht lehtë dhe ka dizajn shumë atraktiv. Karroca S Line Duo përbëhet nga:

  • 2 Portobebe apo shtretër (0-9 muaj),
  • 2 Ulese sportive (9 muaj deri në 3.5 vjeç),
  • 2 Maksikoza (blerja e të cilave është opsionale),
  • Çanta e nënës,
  • Çantë tjetër në pjesën e skeletit,
  • Qeset kunër shiut dhe rrjetat kundër  insekteve, etj

Karroca Junama S Line (Duo) është prodhim evropian dhe ka 2 vite garancion

Junama S Line Duo – Karroca e fëmijëve tuaj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Junama S line (Duo)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *